Caviar Imperial Gold

  680,00 lei

  Caviar imperial de aur- O delicatesă marina ușoară și echilibrată

  Dimensiunea granulației: 3,0 – 3,2 mm

  Gramaj
  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Imperial Gold Caviar – un caviar cosmopolit!

  Caviarul nostru Royal Imperial Gold se caracterizează prin:

  Granulație solidă de mărime medie cu granulație de 3,0 – 3,2 mm

  Culoarea este nuanțe aurii strălucitoare

  Gust blând și echilibrat. 

  A durat mult timp până când crescătorii de sturioni au putut produce un caviar asemănător cu Ossetra sălbatică. Acest pește osos preistoric foarte sensibil a cerut toate cunoștințele biologilor marini până când a reușit să se adapteze la creșterea controlată în acvacultură din 2008 înainte. Între timp, sturionul rus este un pește „deschis la minte” și prosperă în fermele acvatice din Bulgaria, Italia, Israel, China și Uruguay.

  O atitudine adecvată speciei este importantă pentru noi și, de asemenea, garant al calității noastre de calitate superioară a caviarului. Sturionii noștri trăiesc într-un peisaj de lac vast și natural. Acest lucru oferă peștilor suficient habitat și apă. Creșterea caviarului de sturioni este supravegheată de maestrul nostru experimentat de caviar. Acum are peste 40 de ani de experiență în creșterea caviarului.

  Perioada de valabilitate și ingrediente:

  Prospețimea este foarte importantă pentru noi. Pentru a vă oferi cea mai mare prospețime posibilă, umplem caviarul doar imediat după ce ați plasat comanda. Toate soiurile noastre de caviar de sturion sunt rezistente, nedeschise la frigider la 4°C timp de cel puțin 8 săptămâni. După ce ați deschis o dată doza de caviar, Imperial Gold Caviar este încă comestibil timp de aproximativ 1-2 zile cu capacul apăsat strâns. Vă rugăm să rețineți autocolantul cu data curentă de utilizare pe cutie.

  Pentru a vă oferi cea mai mare plăcere posibilă de caviar, reducem procesarea conservanților precum Sarea la minimum necesar (2-3%).

  Detalii