Cafea Boabe Bazzara Dodicigrancru, 250 g

  45,00 lei

  Bazzara Dodicigrancru este un amestec special de boabe provenind de la 12 cafele cultivate la înălțime, inclusiv celebra Jamaica Blue Mountain. Boabele sunt prăjite lent, după metodele maeștrilor din Trieste. Ambalaj de 250 gr. 100% arabica.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Cafeaua Bazzara Dodicigrancru este, fără îndoială, un blend de calitate superioară. Produsă in Italia, la Trieste, este concepută pentru a satisface cele mai pretensive gusturi prin compoziția ei deosebită. Boabele - 100% Arabica - au fost atent selecționate din cele mai bune douăsprezece (12) cafele din lume, originare fără excepție din culturi de mare înălțime. Fiecare cultură este prăjită individual, la o intensitate medie, dupa metodele marilor maeștri italieni. Extrem de aromată, cafeaua este un amestec plăcut cu note florale, cacao, rom și vanilie. După ce o bem, rămâne un retrogust plăcut cu o aromă fină de dulceață de portocale într-un înveliș de ciocolată neagră. 

   

  Aromă: 5/5

  Intensitate: 4/5 

  Corp: 3/5

  Bazzara Dodicigrancru: calitate artizanală și tradiție italiană

   În componența (2021) acestui blend regăsim:

  Jamaica Blue Mountain, Santo Domingo Washed AA, Mexico Washed Altura, Hounduras Washed SHG, Costa Rica Tarrazu SHB, Salvador Washed SHG, Guatemala Washed SHB, Nicaragua Matagalpa, Colombia Supremo, Brazil Selecto Fino, India Plantation Peaberry, Ethiopia Washed Sidamo

  Detalii

  BZ 2

  Fisa tehnica

  Recomandat
  Home
  Cantitate
  250 g
  Amestec boabe
  100% arabica
  Continut cofeina
  Cu cofeina
  Tara provenienta
  Italia
  Mod prajire
  Mediu
  Aroma
  Intensa