Cafea Boabe Bazzara GustoItaliano, 1 KG

  115,00 lei

  Cafeaua Bazzara Gustoitaliano - gustul puternic, inconfundabil, din Italia direct în ceșcuțele dumneavoastră. Din boabe atent selecționate, este concepută mai ales pentru a fi servită într-o cafenea, într-un bar sau într-un hotel exclusivist, și promite un cappuccino excepțional, moale și cu aromă fină.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Cafeaua Bazzara Gustoitaliano este o cafea cu un gust puternic și inconfundabil, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, ale iubitorilor de espresso și cappuccino italienesc, Cafeaua Bazzara Gustoitaliano conține 100% boabe atent selecționate provenite din plantații orientale, procesate prin prăjire medie. Reprezintă echilibrul perfect pentru cei ce își doresc să guste dintr-o cafea care îmbină o aromă persistentă de cereale prăjite și ciocolată amăruie, care se încheie cu note suave de ulei de lemn, și lasă în urma ei o explozie de retrogust de vanilie, scorțișoară și migdale proaspete.

  Aroma deosebită, profundă a acestei cafele este o combinație vie între nuanțe de cereale prăjite și ciocolată amăruie, printre care se pot distinge și urme subtile de ulei de lemn de santal, vanilie, scorțișoară și migdale proaspete. O cafea cu o aciditate mică, dar intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

  Ideală pentru servirea în cafenelele care își doresc să mulțumească gusturile cele mai rafinate, care promite cea mai bună ceașcă de cafea, cu cremă excepțională.

  Aromă: 2/5 

  Intensitate: 3/5

  Corp: 5/5

  Detalii

  BZ 7

  Fisa tehnica

  Continut cofeina
  Cu cofeina