Cafea Boabe Bazzara EL Salvador SHG, 1 kg

  140,00 lei

  Cafeaua Bazzara El Salvador - gustul delicat, îmbietor, de pe plantațille vulcanice din El Salvador, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Selectat cu mașini electronice pentru a asigura calitatea, este cultivat în plantații de mare altitudine de-a lungul versanților unui vulcan.

  Cafeaua Bazzara El Salvador este o cafea cu un gust delicat și îmbietor, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara El Salvador conține 100% boabe atent selecționate de mașinării electronice, provenite din plantații din El Salvador, aflate pe versantul unui vulcan, la înălțimi de peste 1500 de metri. Este întruchiparea perfecțiunii pentru cei care își doresc să guste o cafea care îmbină notele dulci și aroma de miere de coriandru cu retrogustul subtil de fructe uscate.

  Aroma plină a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor de proveniență din soluri vulcanice de la mari altitudini, care dă cafelei un parfum dulce și ușor înțepător. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

  Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

  Detalii

  BZ 11

  Fisa tehnica

  Cantitate
  1 Kg