Cafea boabe Bazzara Kenya AA, 1 kg

140,00 lei

Cafea boabe Bazzara Kenya AA, 1 kgCafeaua Bazzara Kenya - gustul intens, revigorant, de pe plantațille muntoase africane, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

Cantitate

 

Livram cu prioritate comenzile plasate online

 

Livram GRATUIT orice comanda de pe ste 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

 

Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

Cafeaua Bazzara Kenya este o cafea cu un gust intens și revigorant, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Kenya conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din Kenya, cultivate în lumina directă a soarelui din zonele muntoase africane, aflate la înălțimi de peste 1700 de metri. Este căutată de cunăscători pentru caracteristicile sale incofundabile care o fac să fie întruchiparea echilibrului perfect între notele pământoase subtile, revigorante, care lasă în urma lor un retrogust puternic de fructe proaspete, care fac această ceașca de cafea să vă delecteze papilele gustative într-un mod cu adevărat euforic.

Aroma aparte a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor de proveniență din soluri muntoase africane de la mari altitudini, care dă cafelei un parfum distinctiv și un gust complex. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

Detalii

Fisa tehnica

Cantitate
1 Kg

Comparare rapidă

Produs
Cafea boabe Bazzara Aromamore, 1kg Cafea Boabe Bazzara Grancappuccino, 1 kg Cafea Boabe Bazzara Costa Rica SHB, 1 kg Cafea Boabe Bazzara EL Salvador SHG, 1 kg
Disponibilitate
Pret
130,00 lei
140,00 lei
140,00 lei
140,00 lei
Descriere

Cafeaua Bazzara Aromamore - gustul vibrant, persistent, din Italia direct în ceșcuțele dumneavoastră. Cu 70% boabe Arabica și 30% boabe Robusta, este concepută mai ales pentru a fi servită într-o cafenea sau un bar, dar este la fel de bună și dimineașa, la espressorul de acasă

Cafeaua Bazzara Grancappuccino - gustul dulce, subtil, din Italia direct în ceșcuțele dumneavoastră. Cu 80% boabe Arabica și 20% boabe Robusta, este concepută mai ales pentru a fi servită într-o cafenea, într-un bar sau împreună cu micul dejun, la un hotel. Cu spumă de lapte devine un cappuccino moale și aromat.

Cafeaua Bazzara Costarica - gustul proaspăt, revigorant, de pe plantațille vulcanice din Costa Rica, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

Cafeaua Bazzara El Salvador - gustul delicat, îmbietor, de pe plantațille vulcanice din El Salvador, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

Recomandat
Home Home
Amestec boabe
Peste 50% arabica Peste 50% arabica
Cantitate
1 Kg 1 Kg 1 Kg 1 Kg
Continut cofeina
Cu cofeina Cu cofeina
Tara provenienta
Italia Italia
Mod prajire
Mediu Slab (light)
Aroma
Medie Intensa