Cafea boabe Bazzara Kenya AA, 1 kg

  218,00 lei

  Cafea boabe Bazzara Kenya AA, 1 kgCafeaua Bazzara Kenya - gustul intens, revigorant, de pe plantațille muntoase africane, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Cafeaua Bazzara Kenya este o cafea cu un gust intens și revigorant, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Kenya conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din Kenya, cultivate în lumina directă a soarelui din zonele muntoase africane, aflate la înălțimi de peste 1700 de metri. Este căutată de cunăscători pentru caracteristicile sale incofundabile care o fac să fie întruchiparea echilibrului perfect între notele pământoase subtile, revigorante, care lasă în urma lor un retrogust puternic de fructe proaspete, care fac această ceașca de cafea să vă delecteze papilele gustative într-un mod cu adevărat euforic.

  Aroma aparte a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor de proveniență din soluri muntoase africane de la mari altitudini, care dă cafelei un parfum distinctiv și un gust complex. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

  Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

  Detalii

  BZ 13

  Fisa tehnica

  Cantitate
  1 Kg