Cafea Boabe Bazzara Guatemala SHB, 1 kg

  140,00 lei

  Cafeaua Bazzara Guatemala - gustul elegant, intens, de pe plantațille vulcanice ale Mayașilor din Guatemala, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Cafeaua Bazzara Guatemala este o cafea cu un gust elegant și intens, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Guatemala conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din Guatemala, pe soluri ale desecendenților Mayași, care obișnuiau să fie vulcanice, aflate la înălțimi de peste 1500 de metri. Este punctul de echilibru perfect unde se întâlnesc notele fine de floare de portocal, lăsând în urma ei un retrogust bogat de ciocolată amăruie.

  Aroma distinctivă a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor de proveniență din soluri vulcanice ale Mayașilor, de la mari altitudini, care dă cafelei un parfum aparte și un gust complex, care reprezintă simbioza idilică dintre corpul intens și notele florale delicate. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

  Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

  Detalii

  BZ 14

  Fisa tehnica

  Cantitate
  1 Kg