Cafea Boabe Bazzara India Monsooned Malabar, 1 kg

  168,95 lei

  Cafeaua Bazzara India Monsooned Malabar - gustul condimentat, revigorant, de pe plantațille din India, trecute prin ploile și vânturile musonice, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Cafeaua Bazzara India Monsooned Malabar este o cafea cu un gust condimentat și revigorant, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara India Monsooned Malabar conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din India, aflate la înălțimi de peste 1000 de metri. Spre deosebire de majoritatea cafelelor ale căror boabe sunt procesate prin simplă spălare, boabele cafelei Bazzara India sunt procesate prin expunerea lor la ploile și vânturile musonice timp de 3-4 luni. Cafeaua procesată în acest fel are un gust distinctiv, imposibil de replicat prin alte tipuri de procesare a boabelor. 

  Aroma incofundabilă a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor procesate musonic, care dă cafelei un parfum și un gust revigorante. O cafea cu o aciditate ridicată, intensă, cu maxim de corp, și cu un retrogust sărat, care pictează pe cerul gurii un tablou al unui ocean învolburat.  

  Ideală pentru gusturile cu adevărat îndrăznețe.

  Detalii

  BZ 15

  Fisa tehnica

  Cantitate
  1 Kg