Cafea Boabe Bazzara Papua New Guinea, 1 kg

  198,38 lei

  Cafeaua Bazzara Papua New Guinea - gustul acrișor, sălbatic, de pe plantațille din pădurile misterioase din Papua Noua Guinee, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Cafeaua Bazzara Papua New Guinea este o cafea cu un gust acrișor și sălbatic, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Papua New Guinea conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din pădurile misterioase ale Papuei Noua Guinee, aflate la înălțimi de peste 1600 de metri. Este întruchiparea perfecțiunii pentru cei care își doresc să guste o cafea care îmbină mai multe note pământoase intrigante, și lasă în urmă, un retrogust bogat dulce-acrișor.

  Aroma misterioasă a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor de proveniență din soluri de păduri montane de la mari altitudini, care dă cafelei un parfum aparte și un gust înțepător. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

  Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

  Detalii

  BZ 16

  Fisa tehnica

  Cantitate
  1 Kg