Cafea Boabe Bazzara Etiopia Sidamo, 1 kg

  140,00 lei

  Cafeaua Bazzara Etiopia Sidamo - gustul vinos, floral, de pe plantațille din pădurile munților din Sidamo, direct în ceșcuțele dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Din locul de origine al Coffea Arabica, și venerat pentru caracteristica sa, este cultivat în munți, în pădurile din zonele muntoase din Sidamo.

  Cafeaua Bazzara Etiopia Sidamo este o cafea cu un gust vinos și floral, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Etiopia Sidamo conține 100% boabe atent selecționate, cultivate în munți, în pădurile din Sidamo, locul de origine al Coffea Arabica, și aflate la înălțimi de peste 1800 de metri. Este ideal pentru cei care își doresc să guste o cafea care înnobilează aromele sălbatice și condimentate, cu un retrogust revigorant de flori, care mângâie simțurile.

  Aroma florală și vinoasă a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor cultivate în soluri muntoase, de la mari altitudini, care dă cafelei un parfum distinctiv și un gust sălbatic. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

  Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

  Detalii

  BZ 17

  Fisa tehnica

  Cantitate
  1 Kg