Cafea Boabe Bazzara Santo Domingo AA

  198,38 lei

  Cafeaua Bazzara Santo Domingo - gustul voluptuos, convingător, de pe plantațille de mare înălțime din Santo Domingo. Din inima Caraibelor, direct în ceșcuțele și inimile dumneavoastră. Concepută nu pentru a fi băută, ci savurată, fie într-o cafenea, un bar sau un hotel, fie în comfortul casei dumneavoastră.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Cafeaua Bazzara Santo Domingo este o cafea cu un gust voluptuos și convingător, produsă în Italia. Special concepută pentru a satisface - prin compoziția ei atent calibrată - până și cele mai exigente gusturi, Cafeaua Bazzara Santo Domingo conține 100% boabe atent selecționate, din plantații din inima Caraibelor, pe soluri aflate la înălțimi de peste 1300 de metri. Este reprezentarea idealului pentru cei care își doresc să guste o cafea care îmbină note puternice de tutun și rom, care lasă în urmă un retrogust convingător de condimente tropicale.

  Aroma profundă a acestei cafele este datorată prăjirii medii a boabelor de proveniență din soluri de mari altitudini, care dă cafelei un parfum complex și un gust voluptuos. O cafea cu o aciditate medie, intensă, și cu maxim de corp, care nu se bea, ci se savurează.  

  Ideală pentru gusturile îndrăznețe.

  Detalii

  BZ 18

  Fisa tehnica

  Cantitate
  1 Kg