Caviar sturion beluga, 100 g

    650,00 lei

    Beluga, aurul negru cunoscut inca de pe vrema imperiului Roman, delicatesa servita ca aperitiv pentru regi, pe vremea persilor, servita cu surle si trambite la mesele festive ale regilor, caviarul pe buna dreptate este considerat apogeul culinar al oricarei mese festive. Cu un gust delicios, foarte fin, pentru cunoscatori, caviarul este si o resursa de minerale, proteine si vitamine. Pe vremuri era considerat tratament, resursa de vitalitate si afrodisiac.

    Cantitate

      Joaca la Roata Norocului

    Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

     

    Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

     

    Cost transport 9.99 lei

     

    Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

    Promotie club BAZZARA

    1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
    Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

    2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

    3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

    4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

    Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

    Dimensiunea bobului de beluga este foarte mare, de peste 3.5 mm si au suprafata ferma. Culoarea variaza de la gri inchis spre gri deschis. Marimea este uniforma, cu suprafete curate, fara impuritati sau corpuri straine, au o consistenta umeda, elastica cu miros specific.

    Icrele sunt atent selectionate pentru o calitate deosebita.

    Pestii de la care au fost extrase icrele sunt crescuti in ferma proprie amplasata in Bazinul Maritim din orasul Sulina, Jud. Tulcea.

    Pestii au fost hraniti doar cu produse natural ( larve, sprot, rizeafca), cat si cu hrana pentru pesti ecologica. Femelele ating maturitatea abia la varsta de 16 – 18 ani .

    Recomandam sa fie consumate crude, pe paine cu unt sau ca atare, dupa bunul plac, alaturi de sampanie sau vodka.

    Este un produs cu inaltă valoare nutritivă, fiind foarte apreciat pentru compusii săi: proteine, grasimi, zaharuri, vitamine şi saruri minerale. 100 grame caviar conţine 2800 Kcal. Proteinele din caviar sunt: arginina, histamina, isoleucina, lizina, metionina. Grasimile din caviar sunt alcatuite din: colesterol (25%) şi lecitina (75%). Următoarele vitamine sunt prezente: A, C, PP, B2, B6 şi B12. Consumul acestora aduce beneficii majore sanatatii organismului. Caviarul contine vitamina D.. Caviarul este o sursa de proteina .

    Caviarul contine substante indispensabile pentru regenerarea si refacearea tesuturilor. Este un miraculos restaurator al epidermei si ridurilor.

    Detalii

    CAV 2