• -31%
  • Discount 31%

Caviar sturion gold beluga, 100 g

1.962,00 lei
1.353,78 lei Discount 31%

Caviarul Beluga Gold O delicatesa apreciata inca de pe vremea persilor , servita cu surle si trambite  la mesele festive ale regilor, caviarul pe buna dreptate este considerat apogeul culinar al oriacarei mese festive . Cu un gust delicios, foarte fin , pentru cunoscatori , caviarul este si o resursa de minerale, proteine si vitamine. Pe vremuri era cosiderat tratament, resursa de vitalitate si afrodisiac , poate fi recunoscut cu ușurință datorită dimesiunilor caviarului d peste 3,5 mm , culoarea foarte interesanta in lumina de un verde - gri-auriu .

Cantitate

 

Livram cu prioritate comenzile plasate online

 

Livram GRATUIT orice comanda de pe ste 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

 

Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

Ca si gust este cremos, somptuos. Prima impresie in gura este robusta, dar perfect echilibrata cu textura și aroma sa delicata de unt.

Caviarul Gold Beluga este unic datorita gustului care dureaza si dureaza, ceea ce conferă atat de mult caracter aromelor sale rafinate

Icrele Negre de Morun, Huso Huso , cu o nuanta de gri spre  auriu  sunt extrem de rare si sunt printre cele mai apreciate. morunul in sine fiind un peste pe care de disparitie ,care atinge maturitatea dupa 16 ani si este tot mai greu de gasit in mari .

Dimensiunea bobului este foarte mare, de peste 3.5 mm si au suprafata ferma. Marimea este uniforma cu suprafete curate, fara impuritati sau corpuri straine, au o consistenta umeda, elastica cu miros specific.

Icrele sunt atent selectionate  pentru o calitate deosebita.

Pestii de la care au fost extrase icrele sunt crescuti in ferma amplasata in Bazinul Maritim din orasul Sulina, Jud. Tulcea.

Pestii au fost hraniti doar cu produse natural ( larve, sprot, rizeafca) , cat si cu hrana pentru pesti ecologica. 

Recomandam sa fie consumate crude, pe paine cu unt sau pe blini, alaturi de o sampanie buna sau vodka .

Consumul acestora aduce beneficii majore sanatatii organismului. Caviarul contine vitaminele D,B12, fier, magneziu, vitaminele A, E , complex de B , calciu, fosfor.

Caviarul contine substante indispensabile pentru regenerarea si refacearea tesuturilor. Este un miraculous restaurator al epidermei si ridurilor.Este cunoscut pentru calitatile sale afrodiziace . Este o sursa foarte buna de proteine, omega 6,9 ,vit D.

Ideal pentru un cadou deosebit ,un mic dejun de 5 stele , o cina romantica sau o petrecere de burlaci .

Exista si in varianta la 100 gr ,varianta cadou alaturi de un cuvee alb brut colectie limitata . Orice capriciu se poate satisface.

Detalii