BACIODIDAMA Baton in dublu strat de ciocolata alba (cacao: 31.3% min) cu pasta de alune, biscuiti cu alune 5.5% si biscuiti maruntiti 5.5% in glazura de ciocolata cu lapte 24.6% (cacao: 31.8% min.). Fara gluten. A se pastra la temperaturi intre 15-18 grade C la loc uscat si lipsit de mirosuri. A se consuma de preferinta: vezi ambalaj original.
Zahar, unt de cacao, LAPTE integral praf, pasta de ALUNE de padure Piedmont 12.6%, biscuiti maruntiti (faina de orez, zahar, amidon de porumb, faina din porumb, ulei de floarea soarelui, fibra vegetala (bambus), faina din SOIA, Emulsificator: lecitina de SOIA, sare, zahar caramelizat, pudra de cacao, aroma naturala de vanilie) 5.5%, biscuiti cu ALUNE (ALUNE 30%, UNT din LAPTE, zahar, crema de orez, tapioca, fibra de bambus, pudra de cacao) 5.5%, masa de cacao, zer praf din LAPTE, Emulsificator: lecitina de SOIA, grasimi anhidre din LAPTE, aroma naturala de vanilie. Contine/poate contine urme de: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, LAPTE, SOIA. |