Cuvee de Purcari alb brut 3L

  339,15 lei

  Cuvee de Purcari Alb Brut captivează cu buchetul său delicat, obţinut prin vinificarea strugurilor Chardonnay, Pinot Noir şi Pinot Blanc culeşi din podgoriile Cramei Purcari, acolo unde clima şi terroir-ul favorizează concentrarea unor arome splendide în fructe. 

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Două sute de ani de savoir-faire stau la baza acestui spumant brut care păstrează excelent caracteristicile soiurilor, traducându-le în stilul brandului conform tradiţiei seculare. Cuvee de Purcari Alb Brut este obţinut prin metoda clasică de fermentare şi învechire în sticlă şi dezvoltă un perlaj elegant, fin şi persistent, care completează excelent structura frumoasă a vinului, precum şi paleta sa aromatică. Savuraţi spumantul rece, la o temperatură optimă de 5 – 7 °C, pentru a-i resimţi pe deplin calităţile aromatice. 

  Notele degustării:

  Miros: Buchetul etalează nuanţe citrice, flori şi pâine prăjită, conturând un parfum proaspăt şi îmbietor.

  Gust: Arome bogate de fructe cu miez galben, în special piersici parfumate, completate cu accente minerale. Postgust prelung, bine echilibrat.

  Culoare: Galben deschis.

  Detalii

  PU3