SPARKLING LA VIEILLE FERME RÉSERVE ROSÉ, FRANȚA - 75 CL.

  83,00 lei

  La Vieille Ferme Réserve Rosé Sparkling este conceput pentru a împărtăși sărbătoarea dvs. în eleganță și simplitate. Indiferent dacă este servit ca aperitiv cu prietenii sau la un banchet generos, acest vin vă va ajuta să vă bucurați de momentul memorabil și să aduceți convivialitate.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Realizat din viță de vie plantată pe soluri de calcar, ceea ce permite rădăcinilor să atragă prospețimea necesară și apa de care au nevoie pentru a asigura o bună aciditate vinului. Principalele soiuri sunt Garnacha și Cinsault, vinificate prin presare directă și Pinot Noir.

  Amestec: Grenache noir : 40% - Cinsault : 40% - Pinot Noir : 20%

  A se servi de preferabil între 5 ° C și 7 ° C cu aperitive dulci sau sărate proaspete. Versatil, poate fi asociat cu aperitive de pește afumat, precum și cu deserturi pe bază de fructe, La Vieille Ferme Réserve Rosé Sparkling urmează să fie servit în timpul tuturor festivităților.

  Detalii

  D158