

NINO FRANCO GRAVE DI STECCA BRUT 2013 DOCG, VALDOBBIADENE, ITALIA - 75 CL.
214,50 lei
Galben-pai strălucitor, cu perlaj fin, note de fructe coapte, ierburi aromatice, salvie, cu indicii minerale. Pe palat este cremos, persistent, cu o atingere de migdale prăjite.
Metoda Charmat.

Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.
Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara
Cost transport 9.99 lei
Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile
Promotie club BAZZARA
1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.
2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.
3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.
4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).
Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!
1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.
2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.
3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.
4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).
Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!
Produse din aceeasi categorie

Galben-pai strălucitor, cu perlaj fin, note de fructe coapte, ierburi aromatice, salvie, cu indicii minerale. Pe palat este cremos, persistent, cu o atingere de migdale prăjite.
Metoda Charmat.