PURCARI ICE WINE 0.375L

84,79 lei

Purcari Icewine este un sortiment recomandat celor care sunt în căutarea unei experienţe gustative inedite, complexe şi provocatoare. Vinul este obţinut din struguri Muscat Ottonel şi Traminer, recoltați manual la temperatura de -6/-8 ℃.

Cantitate

 

Roata norocului. La finalizarea oricarei comenzi castigi garantat reduceri intre 50 si 700 lei

 

Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

 

Cost transport 9.99 lei

 

Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

 

Livram cu prioritate comenzile plasate online

Vinul este obţinut din struguri Muscat Ottonel şi Traminer, recoltați manual la temperatura de -6/-8 ℃. Practic, strugurii sunt lăsaţi pe vrej mult timp după ce depăşesc pragul perioadei optime de recoltare, până în iarnă, când îngheaţă din cauza gerului. Ulterior sunt zdrobiţi şi vinificaţi prin metoda tradiţională, pentru a obţine un vin puternic aromat. Aciditatea sortimentului echilibrează frumos dulceaţa buchetului, conferind un plus de prospeţime băuturii. Purcari Icewine poate fi savurat cu fructe tropicale proaspete, dulceaţă de ceapă sau tarte cu cremă Chantilly. Temperatura optima de servire este de 10 ℃.

Notele degustării:

Miros: Note expresive de fructe de livadă dulci, fructe exotice şi miere, învăluite în accente fine de condimente şi flori de soc.

Gust: Un melanj complex de note fructate, în special lychee, ananas şi gutui, condimente, petale de trandafir şi miere de salcâm.Postgust: Impresionant de persistent, elegant, aromat.

Culoare: Gălbui-auriu.

Detalii

PU5