VIORICA DE PURCARI 0.75L

  35,70 lei

  O briză de arome văratice, o împletitură de soiuri excepționale – acesta este vinul Viorica de Purcari. Viorica s-a născut în urma încrucișării soiurilor Seibel şi Aleatico, două soiuri de struguri roșii, iar rezultatul ingenios a surprins prin arome îndrăznețe, fine și elegante și mai ales prin faptul că este un soi alb extrem de aromat.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Strugurii Viorica sunt atent vinificaţi prin procese tradiționale, totul pentru ca licoarea să ne poarte într-o călătorie senzorială unică, printre note parfumate, floral-fructate. Viorica de Purcari nu are nevoie de food pairing pentru a se remarca, însă se potriveşte bine cu fructe de mare. Temperatura care îi permite să îşi dezvăluie întru totul aromele este cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius. 

  Notele degustării:

  Miros: Note fine de salcâm și trandafir deschid buchetul cu iz primăvăratic, completate fiind cu accente de caise dulci și nectarine zemoase.

  Gust: Arome predominant fructate, pline de nuanţe, care se topesc în adieri de briză marină.

  Culoare: Galben-auriu.

  Detalii

  BZB1