FETEASCA NEAGRA DE PURCARI 0.75L

47,70 lei

Un vin roşu sec de poveste, care exprimă din plin individualitatea splendidă a unui soi pur românesc, Feteasca Neagră de Purcari păstrează în adn-ul său esenţa primară a sălbăticiei în care această varietate de struguri creştea acum mai bine de două mii de ani.

Cantitate

 

Roata norocului. La finalizarea oricarei comenzi castigi garantat reduceri intre 50 si 700 lei

 

Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

 

Cost transport 9.99 lei

 

Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

 

Livram cu prioritate comenzile plasate online

Muntenia şi Moldova se mândresc cu struguri Fetească Neagră intens aromaţi, la fel şi Mehedinţiul, acolo unde iau naştere unele dintre cele mai spectaculoase licori. Aici, boabele de un roşu-rubiniu intens, cu miez zemos şi gust ce aduce în prim plan mure şi prune, parcurg o fermentare tradițională cu aspect inovativ şi o maturare în barrique de stejar franțuzesc timp de 1 an, totul pentru ca la final, Feteasca Neagră de Purcari să captiveze pe deplin degustarea. O temperatură optimă de 16-18 grade Celsius va deschide din plin buchetul de arome intense al vinului, iar o asociere culinară cu fripturi de vită sau porc va completa excelent experienţa gustativă.

Notele degustării:

Miros: Buchet fructat-condimentat, care pune accent pe savoarea inegalabilă a vişinelor.

Gust: Prietenos, complex şi catifelat, dominat de aroma vişinelor zemoase şi-a fructelor de pădure, atinse uşor de eleganţa condimentelor.

Culoare: Roşu intens, cu tonuri violet.

Detalii

PU6

Comparare rapidă

Produs
VINOHORA RARĂ NEAGRĂ & MALBEC + PAHAR VULCANO PURCARI MALURI DE PRUT FETEASCA NEAGRA SI RARA NEAGRA 0.75L PURCARI VINOHORA ROSE FETEASCA NEAGRA & MONTEPULCIANO 0.75L PURCARI FREEDOM BLEND 0.75L
Disponibilitate
Pret
50,00 lei
44,00 lei
44,00 lei
38,08 lei
Descriere

Colecția Vinohora - o ediție limitată a vinurilor Purcari în care se întâlnesc soiuri autohtone din Moldova și soiuri clasice internaționale.

Sortimentul Maluri de Prut este dedicat aniversării a 98 de ani de la momentul Unirii Basarabiei cu România. Cupajul reuneşte două soiuri autohtone pe ambele maluri ale Prutului, mai exact Fetească Neagră 90 % şi Rară Neagră 10 %. 

Colecţia Vinohora reuneşte vinuri obţinute prin amestecul soiurilor autohtone moldoveneşti cu soiuri internaţionale. Savurând acest sortiment, iubitorii de rose vor descoperi un vin seducător, cu origini moldoveneşti şi italiene, reprezentate de soiurile Fetească Neagră și Montepulciano.

După cum sugerează numele, Freedom Blend este un cupaj vibrant, modern şi curajos, care se adresează în special persoanelor cu spirit de aventură, dornice să experimenteze gusturi noi.

Nu există caracteristici de comparat