NEGRU DE PURCARI 1.5L

  142,80 lei

  “Regele vinurilor de Purcari” este cel mai valoros vin al cramei, rafinamentul său fiind depăşit doar de sortimentele Limited Edition ce provin din barrique-uri selecţionate.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Soiurile Cabernet Sauvignon 70%, Saperavi 25% şi Rara Neagră 5% se completează reciproc excelent pentru a da naştere unui vin cu buchet intens, complex, bogat şi bine echilibrat. Strugurii sunt recoltaţi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională, apoi vinul este învechit timp de 18 luni în barrique franțuzesc din lemn de stejar. Negru de Purcari trebuie decantat cu 30 de minute înainte de a fi servit şi se potriveşte foarte bine cu brânzeturi cu mucegai. Temperatura optimă de servire este de 18-20 °С.

  Notele degustării:

  Miros: Un buchet puternic fructat, unde se remarcă note de prune şi smochine presărate cu accente discrete de cuişoare, şofran şi lemn dulce.

  Gust: Arome bogate de prune, smochine şi fructe de pădure, învăluite în tonuri condimentate.

  Culoare: Roşu cărămiziu.

  Detalii

  D95