• Nou

PURCARI VINOHORA ROSE FETEASCA NEAGRA & MONTEPULCIANO 0.75L

44,00 lei

Colecţia Vinohora reuneşte vinuri obţinute prin amestecul soiurilor autohtone moldoveneşti cu soiuri internaţionale. Savurând acest sortiment, iubitorii de rose vor descoperi un vin seducător, cu origini moldoveneşti şi italiene, reprezentate de soiurile Fetească Neagră și Montepulciano.

Cantitate

 

Livram cu prioritate comenzile plasate online

 

Livram GRATUIT orice comanda de pe ste 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

 

Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

Aciditatea delicată a vinului accentuează frumos prospeţimea buchetului, conturându-l. Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv, însă se potriveşte foarte bine şi alături de gustări fine, preparate pe bază de pește sau brânzeturi aromate. Temperatura optimă de servire este de 10-12°С. 

Notele degustării:

Miros: Buchet proaspăt şi armonios, unde se remarcă note de piersici, cireşe şi zmeură dulce.

Gust: Un melanj nuanţat de arome fructate, îmbogăţite cu un strop de vanilie.

Postgust: Lung.

Culoare: Roz somon.

Detalii

Comparare rapidă

Produs
PURCARI FREEDOM BLEND 0.75L PURCARI MALURI DE PRUT FETEASCA NEAGRA SI RARA NEAGRA 0.75L FETEASCA NEAGRA DE PURCARI 0.75L VINOHORA RARĂ NEAGRĂ & MALBEC + PAHAR VULCANO
Disponibilitate
Pret
38,08 lei
44,00 lei
47,70 lei
50,00 lei
Descriere

După cum sugerează numele, Freedom Blend este un cupaj vibrant, modern şi curajos, care se adresează în special persoanelor cu spirit de aventură, dornice să experimenteze gusturi noi.

Sortimentul Maluri de Prut este dedicat aniversării a 98 de ani de la momentul Unirii Basarabiei cu România. Cupajul reuneşte două soiuri autohtone pe ambele maluri ale Prutului, mai exact Fetească Neagră 90 % şi Rară Neagră 10 %. 

Un vin roşu sec de poveste, care exprimă din plin individualitatea splendidă a unui soi pur românesc, Feteasca Neagră de Purcari păstrează în adn-ul său esenţa primară a sălbăticiei în care această varietate de struguri creştea acum mai bine de două mii de ani.

Colecția Vinohora - o ediție limitată a vinurilor Purcari în care se întâlnesc soiuri autohtone din Moldova și soiuri clasice internaționale.

Nu există caracteristici de comparat