', 'auto'); // Replace with your property ID. ga('send', 'pageview');

Astoria Millesimato Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG

Astoria
86,00 RON
Cantitate vin:
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 378 Ai nevoie de ajutor? 0733174920
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Disponibil in variantele Clasic 0,75 L și Magnum 1,5 L.
ZONA DE PRODUCŢIE
Pe dealurile proprietăţii Astoria, la o înălţime de aproximativ 150 metri.
Podgorii: „Costa del Sol”, cu orientarea est-vest, cu aproximativ 4.000 de butuci de viţă de vie pe hectar, având o vârstă de aproximativ 8 ani
Producţie medie: 3-4 kg de struguri pe butuc (110-120 de litri pe hectar)
Soiul de struguri: Glera
Tehnica de creştere: Syloz

TEHNOLOGIE
Strugurii sunt recoltaţi manual în luna septembrie, când strugurii au atins echilibrul din punct de vedere chimic și organoleptic, după care urmează strivirea slabă a strugurilor şi decantarea statică a mustului. Fermentarea primară are loc la 16 °C cu drojdii autohtone selecţionate, în recipiente de inox. Înainte ca fermentarea primară să se încheie, vinul – care are un conținut înalt de reziduuri de zahăr – este transferat în autoclave unde se transformă în spumant, fază care care se derulează în timpul fermentării primare. Durata acestui proces este de 20-25 de zile, după care urmează o perioadă de 15 zile în care vinul rămâne în contact cu drojdia, astfel încât vinul spumant rezultat dobândește un gust mai fructat și  aroma-i caracteristică. După îmbuteliere, vinul este lăsat să se odihnească în sticlă pentru 4-6 săptămâni, înainte de a fi comercializat.

CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE
Perlaj: fin şi persistent
Culoare: galben-pai pal,c u reflexii verzui
Buchet: intens, fructat, cu gust de piersică sau pepene galben, specific
Gust: delicat, plin, armonios, cu aromă specifică

CARACTERISTICI CHIMICE
Conţinut de alcool, % vol.               11.00 – 12.00
Zahăr, g / l                                       19.00 – 20.00
Aciditate totală, g / l                       5.50 – 6.50


TEMPERATURA DE SERVIRE
5 - 6 ° C, destupat în momentul servirii.


MODALITATE DE PĂSTRARE
A se păstra la loc uscat şi răcoros, departe de surse de lumină şi căldură.


CUM ESTE PREZENTAT ÎN LISTA DE VINURI
Sparkling wine Valdobbiadene Prosecco Superiore D.O.C.G. Millesimato - Astoria

 

ConţInut De Alcool: 11 %

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!