Miere cu mastică și fulgi de aur de 22K 250 gr

  308,99 lei

  Miere cu mastică și fulgi de aur de 22K 250 gr – miere organică cu ulei esențial de mastică și fulgi de aur de 22k.

  Cantitate

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Miere cu mastică fulgi aur carton de 22K 250 gr

  • miere naturală combinată cu ulei esențial de mastică și aur de 22k comestibil;
  • într-una dintre cele mai frumoase insule grecești, Chios, există un copac, numit Sxinos, care produce Masticul;
  • dincolo de faptul că este un produs unic mastic protejează și păstrează sănătatea umană, poate ameliora ulcerul digestiv și păstrează igiena cavității bucale;
  • mastica are acțiune antioxidantă care contribuie la scăderea nivelului de zahăr din sânge și a colesterolului, protejează celulele epiteliale ale sistemului respirator, crește nivelul de HDL (colesterolul bun), are acțiune  anti-microbiană, antibacteriană și proprietăți anti-alergice.
  • Mierea este încărcată cu vitamine, minerale, enzime care protejează organismul de bacterii și stimulează sistemul imunitar. Simptomele răcelii și gripei, cum ar fi tusea, durerea de gât și congestionarea sunt, de asemenea, ținute la distanță atunci când te tratezi cu miere.
  • Consumul de apă caldă cu lămâie și miere, pe stomacul gol dimineața, este componenta principală a fiecărui program de detoxifiere. Această rutină zilnică este una dintre cele mai bune metode pentru a curăța ficatul, elimina toxinele și grăsimea din organism.
  • S-a demonstrat că mierea amestecată cu scorțișoară, revitalizează arterele și venele inimii și reduce colesterolul din sânge cu până la 10%. Atunci când este consumat în mod regulat, acest amestec poate reduce riscul de atac de cord.
  • Miere cu mastică fulgi aur carton
  • Zaharurile naturale din mierea de albine asigură o sursă sănătoasă de calorii și energie pentru organism. În plus, folosind mierea pentru un impuls de energie asigurați, de asemenea, pofta înnăscută a corpului uman pentru ceva dulce.
  • Datorită proprietăților sale anti-microbiene și anti-fungice, mierea este cel mai bun produs organic de îngrijire a pielii. Aplicați o cantitate mică de miere direct pe pete, și lăsați pielea să absoarbă proprietățile medicinale, peste noapte. Spălați dimineața, și, după o utilizare regulată, vă veți trezi cu pielea curată!

  Detalii

  GR 9