Comtesse du Barry - Foie gras de gâscă, 125 gr

  400,99 lei

  Comtesse du Barry - Foie gras de gâscă, 125 gr

  Cantitate

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Comtesse du Barry Foie gras de gâscă este o delicatesă gourmet care vă va răsfăța simțurile cu gustul său bogat și textura sa catifelată. Obținut din ficatul gras al gâștelor, acest foie gras de gâscă reprezintă o alegere de înaltă calitate pentru cei care apreciază rafinamentul bucătăriei franțuzești.
  Fiecare felie de foie gras de gâscă de la Comtesse du Barry oferă o experiență gustativă desăvârșită. Cu o consistență fină și cremoasă, acest produs gourmet se remarcă prin gustul său delicat și intens, cu note subtile de dulceață și savoare.
  Recomandăm să savurați această delicatesă pe o felie subțire de pâine prăjită sau pe un crostini crocant, pentru a adăuga o notă de textură și pentru a evidenția gustul său rafinat. Poate fi însoțită de un chutney fin, de o compotă de fructe sau de alte garnituri care să completeze și să sublinieze savoarea sa inconfundabilă.
  Bucurați-vă de luxul și rafinamentul oferite de Comtesse du Barry foie gras de gâscă. Indiferent dacă îl savurați într-un cadru intim sau îl oferiți ca un cadou gourmet, acest produs de calitate superioară vă va aduce o experiență culinară sofisticată și plină de satisfacție, satisfăcându-vă gusturile fine și rafinate.

  Detalii