Comtesse du Barry - Foie gras de rață, 125 gr

  314,99 lei

  Comtesse du Barry - Foie gras de rață, 125 gr

  Cantitate

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Cu Comtesse du Barry Foie gras de rață veți descoperi o veritabilă capodoperă gourmet ce vă va răsfăța simțurile și vă va duce într-o călătorie culinară de neuitat. Această prețioasă delicatesă, obținută din ficatul fin și bogat al raței, reprezintă o alegere fără compromisuri pentru cei care apreciază autenticitatea și rafinamentul bucătăriei franțuzești.


  Toate feliile de foie gras de rață de la Comtesse du Barry oferă o experiență culinară desăvârșită. Cu o textură mătăsoasă și o savoare inconfundabilă, acest produs gourmet se remarcă prin profunzimea gustului său, în care se împletesc armonios notele dulci și fine.


  Savoarea deosebită a acestei delicatese se amplifică atunci când este savurată pe o felie de pâine proaspătă și crocantă sau pe un crostini delicios. Poate fi însoțită cu eleganță de un chutney fin și aromatic, de o compotă rafinată sau de alte acompaniamente atent selecționate, care să completeze și să evidențieze caracterul său nobil.


  Bucurați-vă de luxul suprem și rafinamentul oferite de Comtesse du Barry Foie gras de rață. Indiferent dacă îl degustați în intimitatea unei serate speciale sau îl oferiți ca un dar prețios, acest produs de cea mai înaltă calitate vă va purta într-un univers culinar excepțional, în care aromele și finețea se întrepătrund pentru a crea o experiență memorabilă pentru cei mai pretențioși gurmanzi.

  Detalii