- Nou

Cozonacul italienesc Colomba cu ciocolată siciliană, acoperit cu gem de căpșuni sălbatice și ciocolată neagră
Dolce&Gabbana și Fiasconaro creează încă o delicatesă de patiserie care este cu adevărat italiană: Colomba, un cozonac italienesc tradițional de Paște. O rețetă profund înrădăcinată în nordul Italiei revine să inspire arta cofetăriei și creativitatea a două companii care au Sicilia în ADN-ul lor.
Realizat integral manual, de la aluat la coacere, cozonacul italienesc Colomba sărbătorește tradiția de patiserie a Bel Paese, transmițându-și secretele cu pasiune.
Cutiile minunate de cosmetice, împodobite cu decorații speciale create de cei mai buni artiști sicilieni și inspirate de plăcile majolice albe și albastre ale insulei, ajută la păstrarea aromei intense a acestor creații dulci și ne aduc în minte albastrul vibrant al Mediteranei și briza proaspătă de mare.