Cos cadou, cutie roz Cadou pentru Ea

  399,00 lei

  Va fi incintata sa gaseasca in cutie un vin roze delicat, alaturi de un gem de capsuni cu menta si piper , o delicatesa pasta de masline Kalamata cu portocal , o combinatie de cele mai interesante gusturi de ciocolata ( ( pasta de migdale cu doua cirse amarein ciocolata neagra, felii de portocale cu pasta de migdale in ciocolata neagra,ciocolata cu lapte si crema caramel , praline in ciocolata neagra ) si pentru vreme rece un balsam de buze hidratant cu unt de shea si miros de ceai verde si citrice .

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  1 sticla de vin,1 buc.gem de capsuni cu menta si piper, 1pasta masline Kalamata cu portocal ,1 punga bomboane in ciocolata.1 balsam cu ceai verde si citrice 

  Detalii

  D70