Cutie cadou, maro, pentru el

  449,00 lei

  Un cadou inspiratie .Ce poate fi mai elegant si mai masculin decat o cutie eleganta de lemn maro cu un blazon regal , o colectie de divin  de 4 -mini sticlute de Divin Kvint.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Produse din distilate de vin maturate timp de 3, 6, 8 si 10 ani in butoaie de stejar. Se disting printr-o culoare aurie și gust catifelat, plăcut și armonios. Ciocolata neagra cu migdale ca trabuc , portocala in ciocolata neagra si o tavoletta Fiortini cu ciocolata neagra 70% fara alte adausuri

  Cat despre Divinul XO de 8 ani de la KVINT, (КВИНТ), abreviere care inseamna Coniacurile, Vinurile și Bauturile Tiraspolului (Коньяки, Вина И Напитки Тирасполя), asemenea Tarabostelui, e inca tanar, dar simti strugurele in ultima picatură din pahar. Daca mai pui la socoteală ca acest divin poarta o marca prestigioasa, care a furnizat coniac și pentru cosmonauții rusi in timpul misiunilor spatiale, parca ti se pare si mai bun.

  Colectie divin,ciocolata neagra , trabuc ciocolata neagra cu migdale , portocala in ciocolata ,tavoletta de ciocolata amaruie 

  Detalii

  D72