Cos Cadou Sarbatori frumoase

  476,00 lei

  Traim vremuri in care nu avem posibilitatea reala sa -i vizitam personal pe cei dragi, sa le dorim Sarbatori frumoase , dar putem sa le trimitem un Cadou din suflet si o urare din inima ..

  Noi te ajutam sa faci acest lucru si o facem cu drag in locul tau

  Te vom suna sa ne spui ce vrei sa scriem in felicitarea din partea ta si vom face un cos frumos cu bunatati din partea ta .

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Am pus in cosul cu bunatati un Traminer de Purcari , care merge de minune cu pate de anghinare ,delicioasele vinete coapte cu susan,Graviera cu trufe negre – 125 gr – o branza rafinata bazata pe puternica combinatie de branza si aromata trufa neagra.​​​​​​, condimente pentru gratar culese de pe insula Creta , pate de masline Koroneiki cu rosii uscate la soare si desigur ceva dulce crema de migdale cu crant ,vafe cu crema de alune Markolata , langa o cafea artizanala Bazzara ,selectie de 12 cele mai bune cafele arabice .

  Detalii

  D81