Champagne Bollinger Special Cuvée Brut Magnum

  1.165,99 lei

  Champagne Bollinger Special Cuvée Brut Magnum

  Cantitate

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Champagne Bollinger deține 178 de hectare de vii, dintre care 85% se află în sate Grand Cru și Premier Cru. Terenurile lor sunt răspândite în șapte sate principale: Aÿ, Avenay, Louvois, Tauxières și Verzenay, plantate cu Pinot Noir; Cuis cu Chardonnay; și Champvoisy cu Meunier.
  Champagne Bollinger Special Cuvée Brut este un cupaj ce conține 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay și 15% Pinot Meunier. Detalii de degustare: Culoare aurie, perlaj foarte fin, miros foarte complex și aromat. Notele degustării sunt plăcute de fructe coapte (mere și piersici) și condimente. Gustul de pară, brioșă și condimente este proaspăt, persistent, cu note de alune de pădure.
  Champagne Special Cuvée Brut Magnum (în cutie cadou) este de împărtășit pentru momente de convivialitate, simplu și bogat în sens. O șampanie de oferit celor pe care îi iubim, iubitori de lucruri bune.
  Această șampanie se potrivește excelent pentru preparate din pește, în special sushi și sashimi. Totodată, poate fi asociată și cu crustacee cum ar fi creveții, sau homarul la grătar, fiind, totodată, un acompaniament perfect pentru brânzeturile tari, precum parmezanul.

  Detalii

  D221