Cos Cadou deosebit de Paste, 4 kg

  599,00 lei

  Traim vremuri in care nu avem posibilitatea reala sa -i vizitam personal pe cei dragi, sa le dorim Sarbatori frumoase , dar putem sa le trimitem un Cadou din suflet si o urare din inima ..

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Promotie club BAZZARA

  1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
  Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

  2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

  3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

  4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

  Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

  Noi te ajutam sa faci acest lucru si o facem cu drag in locul tau

  Te vom suna sa ne spui ce vrei sa scriem in felicitarea din partea ta si vom face un cos frumos cu bunatati din partea ta .

  Am pus in cos -  vin rosu rara neagra de Purcari minunat pentru masa de Paste , pate de anghinare , vinete copate la cuptor cu susan , pate de masline koroneiki , ulei de masline extra virgin , cu aciditate intre 0.1 % si 0,3 % in sticla de ceramica , nectar cretan pentru salate deosebite , pate de rosii uscate la soare , mirodenii pentru gratar culese cu grija pe insula Creta , crema de migdale cu crant alaturi de o cafea artizanala deosebita ,Bazzara colectie de 12 cele mai bune gusturi arabice si desigur o delicioasa Markolata ,vafe cu crema de alune .

  Detalii

  D88