• -31%
  • Discount 31%

Caviar sturion royal beluga, 100 g

1.962,00 lei
1.353,78 leiDiscount 31%

Caviarul Royal este unul din cele mai apreciate si preferate delicatese. Cu un gust unic, pe care nu-l uiti niciodata, un aspect foarte interesant si cu o culoare de gri deschis, cu un ochi ca de tigru, sigur va ramane caviarul dumneavoastra preferat.

Cantitate

  Joaca la Roata Norocului

Dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

 

Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

 

Cost transport 9.99 lei

 

Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

Promotie club BAZZARA

1. CADOU o cescuta din colectia unicat BAZZARA in valoare de 124.99 lei!
Plaseaza 3 comenzi care sa contina cate 1kg de cafea Bazzara boabe intr-un interval de maxim 3 luni de zile si la urmatoarea comanda primesti GRATUIT ceasca de colectie.

2. CADOU a doua cescuta din colectia unicat BAZZARA + 5% REDUCERE la orice produs de pe site. La 6 luni de la prima achizitie.

3. Transport GRATUIT + 10% REDUCERE la orice produs de pe site. La 12 luni de fidelitate.

4. Un weekend la ROMA! La un an si jumatate participi la o loterie (extragere random). Premiul: excursie (de weekend la Roma).

Cumparaturi placute! Ne vedem la Roma...!

Un nume unic! Beluga Royal caviar se remarcă printr-un profil senzorial care nu poate fi găsit nicăieri, datorită ouălor sale moi, caracteristice mari, care variază de la o culoare deschisă pană la gri inchis. Aromele complexe și lungimea finisajului sunt ceea ce il face cel mai exclusivist cadou pe care il putem oferi vreodată. Acestea nu sunt doar caviar, ci un pic de magie valorificată intr-o gură.

Caviarul este o delicatesa apreciata inca de pe vremea persilor, servita cu surle si trambite  la mesele festive ale regilor, caviarul pe buna dreptate este considerat apogeul culinar al oriacarei mese festive. Tarii rusi stiau valoarea si gustul caviarului, de aceea impozitele erau platite in caviar si darul catre regii din Europa desigur a fost celebrul caviar.

Abia din sec 17 a francezii au descoperit gustul caviarului ducand la rang de arta mesele unde caviarul se servea la final ca un apogeu al artei de a gati.

Cu un gust delicios, foarte fin, pentru cunoscatori, caviarul este si o resursa de minerale, proteine si vitamine. Pe vremuri era considerat tratament, resursa de vitalitate si afrodisiac .

Icrele Negre de Morun, Huso Huso, au o nuanta gri sau negru spre gri si sunt foarte apreciate de cunoscatori.

Dimensiunea bobului este foarte mare, de peste 3.5 mm si au suprafata ferma. Marimea este uniforma cu suprafete curate, fara impuritati sau corpuri straine, au o consistenta umeda, elastica cu miros specific.

Icrele sunt atent selectionate pentru o calitate deosebita.

Pestii de la care au fost extrase icrele sunt crescuti in ferma amplasata in Bazinul Maritim din orasul Sulina, Jud. Tulcea.

Pestii au fost hraniti doar cu produse natural ( larve, sprot, rizeafca), cat si cu hrana pentru pesti ecologica. Femelele ating maturitatea abia la varsta de 16 – 18 ani .

Recomandam sa fie consumate crude, pe paine cu unt sau ca atare, dupa bunul plac, alaturi de sampanie sau vodka .

Consumul acestora aduce beneficii majore sanatatii organismului. Caviarul contine vitaminele D, B12, fier, magneziu, vitaminele A, E , riboflavina, calciu, fosfor. Caviarul este o sursa de proteina, omega 3,6, vit D.

Caviarul contine substante indispensabile pentru regenerarea si refacearea tesuturilor. Este un miraculous restaurator al epidermei si ridurilor .

Ideal pentru un cadou deosebit, un mic dejun de 5 stele, o cina romantica sau o petrecere de burlaci.

Detalii

CAV 3