Ciocolata asortata – Fara gluten
Ingrediente: zahar, unt de cacao, masa de cacao, pasta de ALUNE de padure Piemont, LAPTE integral praf, pudra de cacao, zahar brut, masa de cacao origine Venezuela, pasta de MIGDALE, ALUNE de padure Piedmont prajite si caramelizate (ALUNE de padure 66.5%, zahar, caramel (zahar, apa) 1.5%, unt de cacao), ulei si grasimi vegetale (ulei de floarea soarelui, unt de cacao, ulei de masline), pudra de caramel (LAPTE degresat praf, zer praf din LAPTE, zahar, grasimi din LAPTE, aroma naturala de vanilie), Emulsifiant: lecitina de SOIA, zer praf din LAPTE, Emulsifiant: lecitina de floarea soarelui, grasimi anhidre din LAPTE, aroma naturala, aroma naturala de vanilie, sare. Contine/poate contine urme de: FRUCTE CU COAJA LEMNOASA, LAPTE, SOIA. A se pastra la temperaturi cuprinse intre 15-22 grade C la loc uscat si lipsit de mirosuri.