Champagne Louis Roederer Brut Premier, Franța - 150 cl.

  858,00 lei

  După răsturnările de la începutul anilor 1900, în special primul război mondial care a distrus mai mult de jumătate din moșia Louis Roederer, Léon Olry Roederer a reconstruit podgoriile. El a decis să cumpere struguri pentru a asigura continuitatea Casei în această perioadă dificilă și, în același timp, a creat un vin multi-vintage care avea o aromă consistentă, indiferent de anul recoltei. Acum se numește Brut Premier.

  În anii fierbinți, anumite parcele de viță de vie din lut din Cumières, scăldate în căldura verii, își exprimă caracterul cu tărie și prospețime și produc întotdeauna șampanii unice. Concepută ca extensia naturală a terroirului de lut al dealurilor Cumières, această șampanie îndrăzneață ne aduce o viziune de pionierat a vinului.

  Cantitate

    Joaca la Roata Norocului

  Din 1 februarie dupa plasarea comenzii invarte roata. Ai DISCOUNT pentru urmatoarea comanda.

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Un amestec de aproximativ 40% Pinot noir, 40% Chardonnay și 20% Pinot Meunier, Brut Premier cuprinde vin maturat în butoaie de stejar produse din trei soiuri de struguri Champagne care provin din diferite vinuri Grand Cru selectate de Louis Roederer. Este învechit timp de 3 ani în pivnițele lui Louis Roederer și lăsat timp de minimum 6 luni după degorjare.

  Detalii

  D217