Sortimentul Maluri de Prut este dedicat aniversării a 98 de ani de la momentul Unirii Basarabiei cu România. Cupajul reuneşte două soiuri autohtone pe ambele maluri ale Prutului, mai exact Fetească Neagră 90 % şi Rară Neagră 10 %. Strugurii sunt recoltaţi manual, iar vinul este maturat în barrique-uri franţuzeşti pe o perioadă de 6 luni. Maluri de Prut este un sortiment de o eleganţă aparte, cu un caracter puternic şi un buchet absolut fascinant, frumos structurat şi echilibrat. Culinar, vinul se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne roşie. Temperatura ideală de servire este de 18-20℃.
Notele degustării:
Miros: Parfum predominant fructat, unde se evidenţiază note de stafide şi fructe de pădure, învăluite în accente calde de vanilie.
Gust: Arome bogate de vişine zemoase, prune uscate şi fructe de pădure proaspăt culese.
Postgust: Prelung.
Culoare: RoÅŸu intens, cu reflexii rubinii.