
20% din acest panettone moale si pufos si dulce este crema gianduja, o crema fina de ciocolata si alune. Lasat sa dospeasca 72 de ore si crescut cu maia, in stil traditional, acest panettone este absolut delicios!
Ingrediente: faina de grau tip '0', crema de gianduja 20% (apa, zahar, sirop de glucoza, ulei de floarea soarelui, pasta de alune 9,5%, lapte praf degresat, alcool etilic, cacao pudra, proteine din lapte, agent de ingrosare: amidon de porumb modificat, gelifiant: pectina, conservant: sorbat de potasiu, arome), unt, zahar, galbenus de ou cat. A, glazura (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome), drojdie naturala 5% (grau), sirop de zahar invertit, oua cat. A, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, sare, faina de grau, proteine din lapte, arome naturale, extract de vanilie de Madagascar. Poate contine si alte tipuri de nuci.