Cafea Boabe Bazzara Jamaica Blue Mountain, 250 g

  329,99 lei
  8026028003443

  Cafea boabe Bazzara Jamaica Blue Mountain 250g

  Cantitate

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Maestrii cafelei de la Bazzarra, va ofera acum ocazia de a degusta cea mai faimoasa, mai pretioasa si mai rara varietate de cafea gourmet din lume, Jamaica Blue Mountain. Procurata exclusiv de la producatori certificati, prajita manual cu cea mai mare grija si ambalata in pungi de calitate superioara pentru conservarea savorii, cafeaua Bazzarra Jamaica Blue Mountain va ofera intotdeauna o placere si o distinctie deosebita. 

  De unde provine aceasta cafea?

  La capatul estic al insulei Jamaica, se gaseste un lant muntos cunoscut sub numele de Blue Mountain (Muntele Albastru). Pe flancul estic al acestui munte, exista o mica zona intre 900 m si 1700 m altitudine, unde clima, solul vulcanic si mediul sunt propice pentru obtinerea gustului cu totul deosebit al acestei cafele. In aceasta mica arie geografica sunt doar 5 cultivatori care au primit certificarea "100% Jamaica Blue Mountain ®", Wallenford, Mavis Bank, Old Tavern, Silver Hill si Moy Hall. Brand-ul "Jamaica Blue Mountain" este o marca certificata si protejata la nivel global.

  Cafeaua „Jamaica Blue Mountain” nu trebuie confundată cu „Jamaica High Mountain”, care e marca oficială a cultivatorilor de la înălțimi cuprinse între 450-900 m. 

  De ce este scumpa Jamaica Blue Mountain?

  Pretul JBM este ridicat din cauza cererii si a ofertei. Oferta de JMB este redusa, deoarece spatiul propice pe acest Munte Albastru este limitat iar cererea este mare, cafeaua JBM fiind foarte gustoasa. Are o aroma extrem de bine echilibrata, cu un corp excelent si o aciditate medie placuta, rara in cafele cu un corp atat de frumos. JBM este neted, curat, echilibrat, dulce si usor. JBM-ul nostru vine din proprietatea Wallenford cu note placute cu nuci, cacao si ierburi aromatice. Cafeaua este absolut delicioasa, astfel ca cererea este foarte mare.

  De asemenea, soiul de cafea plantat in Jamaica este arabica typica, un soi cu randament scazut, dar care produce cea mai buna calitate, remarcata pentru aroma usoara si finete. Pentru a conserva calitatea deosebita JBM este singura cafea din lume care se livreaza in butoaie de stejar, la fel ca si romul, in loc de saci cum este livrata orice alta cafea obisnuita. Acest mod de ambalare intregesc imaginea de cafea ultra-premium. Peste 70% din toata productia de JBM se livreaza in Japonia iar in ultimele decenii, cafeaua Jamaica Blue Mountain a dezvoltat o reputatie care a facut-o una dintre cele mai scumpe si mai cautate cafele din lume.

  Merita achizitionata la acest pret?

  Raspunsul este categoric da, merita, daca va bucurati si aveti chef de o ceasca de cafea absolut deosebita, plina de corp, ușoara, curata, echilibrata, dulce si cu o aciditate medie. Bazzarra va ofera doar JBM original, intotdeauna la pretul corect iar daca vedeti undeva cafea Jamaica Blue Mountain mult mai ieftina, atunci cel mai probabil ca nu are certificat "100% Jamaica Blue Mountain" si va recomandam sa cititi cu atentie eticheta pentru ca nu orice cafea provenita din Jamaica este JBM.

  Detalii

  BZ 9

  Fisa tehnica

  Recomandat
  Home
  Amestec boabe
  100% arabica
  Continut cofeina
  Cu cofeina
  Tara provenienta
  Italia
  Mod prajire
  Mediu
  Gramaj
  250g