Champagne Egly-Ouriet Rose Brut Grand Cru

  989,99 lei

  Champagne Egly-Ouriet Rose Brut Grand Cru

  Cantitate

   

  Livram GRATUIT orice comanda de 150 lei sau care contine 1 Kg de cafea Bazzara

   

  Cost transport 9.99 lei

   

  Timpul de livrare pentru Bucuresti/ Ilfov este de 1-2 zile iar pentru restul tarii 2-3 zile

  Maison Egly-Ouriet beneficiază de un terroir unic. Plantele și solul se regăsesc în vin, datorită podgoriilor vechi și a unor secrete ale vinificatorului, precum și tehnologiei moderne.
  Această casă de șampanie produce vin doar cu propriile sale 11,5 hectare. Cele mai importante parcele sunt situat în Ambonnay, tărâmul Pinot Noir-ului, restul fiind localizate în Bouzy, Verzenay și Vrigny.

  Calitatea șampaniilor Egly-Ouriet începe pe aceste soluri, realizate din niveluri de cretă. Ele reflectă lumina soarelui, eliberând căldură noaptea. În acest fel se absoarbe apa în exces și strugurii capătă gustul mineral.
  Champagne Egly-Ouriet Rosé Brut Grand Cru este creat din 65% Pinot Noir (dintre care 10% vinuri de rezervă) și 35% Chardonnay și propune o experiență luxuriantă și strălucitoare - un Bordeaux cu bule s-ar putea spune!

  Vinul are o culoare concentrată roz somon închis; din pahar izbucnesc arome de coacăze roșii, căpșuni, flori sălbatice, petale de trandafir, cretă și o notă de condimente exotice. Gustul este dens și opulent, dând arome coapte de fructe de pădure sălbatice coapte, boabe de piper roz, flori umede și o mineralitate incredibil de fină.

  Este un vin puternic, dar echilibrat de o aciditate mare - aproape perfect pentru băut acum, deși va îmbătrâni bine în următorii 5+ ani dacă este păstrat bine.
  Gastronomic, se asociază bine cu preparate pe bază de carne roșie, cum ar fi cotletele de miel, sau ca aperitiv alături de jamon și platouri de charcuterie.
  Temperatura optimă de servire este de 10°C, iar volumul de alcool este 12.5%

  Detalii

  D219